• 10 perkara ini adalah tanda-tanda di mana hubungan kamu akan berakhir.
  • Hi guys, jom kongsikan gambar ootd terbaik kamu bersama kami dengan menggunakan hashtag #majalahremajaootd.
  • Tampil dengan watak comel yang diberi nama Comma, karakter ini turut diselitkan objek sebenar seperti bunga, buah-buahan, alat solek dan alat tulis.
  • Hurmmm.. Susahnya nak apply eyeliner pada mata? Berhenti merungut! Apa kata kamu cuba dulu 7 trick mudah ini bagi memantapkan lagi lagi teknik eyeliner kamu.
  • Takkan nak tunggu nak kahwin baru nak jadi kreatif dengan membuat door gift sendiri kan? Tak salah pun nak ambil tugasan ni dan turut sama menjayakan majlis dan hari istimewa ahli keluarga kamu.
  • Dah bosan dengan gaya rambut yang sama setiap hari? Perlukan tutorial yang senang diikuti dan dipelajari? Atau tip-tip penjagaan rambut, apa kata kamu follow Kayley Melissa di facebook, YouTube dan Instagram.
  • Cotton Candy - tentu ramai yang masih menyukainya walaupun usia dah makin meningkat.